Søg

Vis kun

Velegnet til

Vælg mærker

Luk
Filtre

Fjerbold - Find alle typer fjerbolde 

Hvis du er træt af at gå ned i en sportsforretning og købe det same rør med dyre fjerbolde i dårlig kvalitet, så er du kommet til det rigtige sted. 

Her på siden sammenligner vi nemlig priser på badmintonbolde, så du er sikker på altid at få det bedste tilbud og den rigtige fjerbold til netop dig og din spillestil.

sammenlign priser på fjerbolde

Bedste fjerbolde

Mange spørger, hvilke er de bedste fjerbolde? Desværre er svaret ikke så enkelt, for så ville vi jo alle sammen spille med de samme badmintonbolde i hallen.

Realiteten er at vi alle har hver vores behov når vi spille badminton, og hvilken bold vi skal vælge afhænger af mange forskellige faktorer.

En af de vigtigste ting er hastigheden på fjerbolden, her er det som udgangspunkt en god idé at bruge en hastighed 77 når du spiller om sommeren, og en 78 om vinteren men det er forudsat af at du spiller i Danmark.

Billige fjerbolde

Mange vælger fjerbolde ud fra prisen, fordi badmintonbolde hurtigt kan blive dyrt hvis man konstant skal købe ét rør af gangen. 

Det vil dog ofte være sådan at du kan spare enorme mængder penge hvis du blot køber eksempelvis 10 rør på én gang.

Det er dog afgørende hvis du køber et stort parti fjerbolde, at ud husker at opbevare dem ordentligt. Du kan eventuelt læse hvordan du får dine fjerbolde til at holde længere

Hvis du går efter de billigste fjerbolde, så husk at det ofte kan være billigst at købe en model der er en smule dyrere end den billigste, de holder nemlig så meget længere at dit totalt forbrug sparer dig penge ift. hvis du altid køber de billigste fjerbolde.

Sammenlign priser på fjerbolde

Vi har selv stået som mange andre og været i tvivl om hvor vi kunne finde den rigtige fjerbold til den bedste pris.

Det problem løser vi for dig på denne side hvor du hurtigt kan sammenligne forskellige fjerbolde og finde den rigtige badmintonbold til dit behov.

Vi sammenligner blandt andet på typen af fjerbold, hvor står mængderabat du kan få og hvor mange der er i et rør.